Recent Reviews

4.5 stars out of 69 reviews

Robbe De Vits 21-07-2022

Pickup:

Food:

We hadden het voorstel van 21.15u om af te halen aanvaard wat al zeer laat was voor een bestelling om 20u. Dan ontvingen we een email met afhaaltijd 21.40u. Ter plaatse gekomen was de pizza nog niet klaar. Één pizza was small i.p.v. medium.Weinig smaakvol
De Brucker Christoph14-07-2022

Delivery:

Food:

Meer dan 2 uur zitten wachten. Telefonisch contact opgenomen maar geen resultaat. En dat op een gewone donderdag. Goe bezig :-(
Anoniem14-07-2022

Delivery:

Food:

Pizza's waren goed belegd en zeer lekker(beter dan bij andere pizzeria's) maar de wachttijd van 2uur was echt te lang. Een compensatie hiervoor zou wel gewaardeerd kunnen worden.
Vaan Geert Jerry07-07-2022

Delivery:

Food:

Wij bestelden gisteren 6 juli 22, rond 22h30, wij hebben betaald via bankcontact, helaas is onze bestelling nog steeds niet geleverd, 7 juli 22, ze hebben niks laten weten, noch via mail, noch via sms!! Dus behoorlijk pissed of, want het was wel betaald!!
Ellen Piron20-06-2022

Delivery:

Food:

Pizza altijd heel lekker wel heel spijtig van de laatste bestelling 17/06 er was een te kort aan ingrediënten een andere pizza gekozen maar had online al afgerekend dus uiteindelijk 3 euro te veel betaald Suggestie : geef er een frisdrankje bij of zo?
Sandra Temmerman19-06-2022

Delivery:

Food:

Heel stipt geleverd. Lekkere, rijkelijk belegde pizza.
Verslycken monica04-06-2022

Delivery:

Food:

Slechte bediening de app bij hun werkt niet goed ze zien de bestelling niet helemaal
Guido Keymeulen15-04-2022

Delivery:

Food:

Kris Matsaert05-04-2022

Delivery:

Food:

Bogaert Pieter31-03-2022

Delivery:

Food:

Prima! Ook de bestelling kon sneller dan digitaal gemeld. Heel tevreden!

Powered By:

Address

Pizza Heet Aalst
Aalst
Keizersplein 15
9300  Aalst
Tel.: 053787818